Φασόλια χάντρες με πιπεριές και καρότο


Υλικά

600 γρ Φασόλια χάντρες
Λάδι
2 καρότα
3-4 μετριες πατατες
Πιπεριές (όσες θελετε)
2 ψιλοκομμένα κρεμμύδια
1 κύβο λαχανικών
Pumaro
1 κ.γ ζάχαρη
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο μαιντανό

Εκτέλεση

Βάζουμε σε μια κατσαρόλα λίγο λάδι και ρίχνουμε το κρεμμύδι και τα καρότα. Τα ανακατεύουμε λίγο και μετά ρίχνουμε τις πιπεριές και τα αφήνουμε λίγο να τσιγαριστούν.  Μετά ρίχνουμε τις χάντρες με τις πατατες και νερό μέχρι να τις καλύψει. Βάζουμε πιπέρι, αλάτι και ένα κύβο λαχανικών (αν θελετε). Τα αφήνουμε λίγο και ρίχνουμε λίγο pumaro και την ζάχαρη. Στο ενδιάμεσο ρίχνουμε και άλλη pumaro αν χρειαστεί ή νερό. Το αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά. Τα βγάζουμε οταν είναι δεν έχει πολλά νερά αλλά ούτε να είναι στεγνό. Πασπαλίζουμε με λίγο μαιντανό και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου