Υλικά
15 φτερουγες
Ρίγανη
1 κτγ κίμινο
1 κτγ μπούκοβο
1 κτγ πιπέρι καυτερό
1 κτγ αλάτι
1 κτσ κάρυ
1 κτσ πάπρικα καπνιστή γλυκιά
2 κτσ πελτέ
Εκτέλεση
Πλένουμε πολύ καλά τις φτερούγες. Βάζουμε σε μια μεγάλη σακούλα φαγητου όλα τα υλικά και ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε στην σακούλα τις φτερούγες και ανακατεύουμε να πάει παντού το μίγμα. Αφήνουμε στο ψυγείο τουλάχιστον 4 ώρες. Αραδιάζουμε τις φτερούγες σε ταψάκι και ψήνουμε στο γκριλ μεχρι να ξεροψηθούν και απο τις δυο πλευρές, περίπου 40 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου