Υλικά
750gr.Μοσχάρι κομμένο σε κομμάτια
1 ½ κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
Αλατοπίπερο
½ κτγ καπνιστή πάπρικα
¼ κτγ πιπέρι καγιέν
1 κτσ ζάχαρη
1 κτσ μέλι
2 μεγάλα κρεμμύδια τριμμένα
1 φλιτζάνι χυμός ντομάτας
1 κτσ πελτέ
1 ½ κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
Αλατοπίπερο
½ κτγ καπνιστή πάπρικα
¼ κτγ πιπέρι καγιέν
1 κτσ ζάχαρη
1 κτσ μέλι
2 μεγάλα κρεμμύδια τριμμένα
1 φλιτζάνι χυμός ντομάτας
1 κτσ πελτέ
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το λάδι σε κατσαρόλα με καπάκι και ρίχνουμε το κρέας αφού το αλατοπιπερώσουμε καλά. Το σοτάρουμε να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές και το αφαιρούμε σε πιάτο, με τη βοήθεια τρυπητής κουτάλας. Στο ίδιο λάδι, ρίχνουμε το κρεμμύδι. Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 5 λεπτά, ανακατεύοντας διαρκώς. Ρίχνουμε την πάπρικα, το καγιέν, την ζάχαρη και το μέλι, διαλυμένο σε λίγο ζεστό νερό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου