Υλικά
6 μελιτζανες κανονικες (τσακωνικες )
2 ποτηρι ελαιολαδο (1 για το τηγανισμα και 1 για το μαγείρεμα)
1 ματσακι μαιντανο
1 σκελιδα σκορδο (προαιρετικά)
3 μετρια κρεμυδια
4 ωριμες μεγαλες ντοματες
1 κουταλακι πελτε
1 κουταλακι ζαχαρη
Πιπερι
Αλατι
Τυρια της επιλογης σας
Εκτέλεση
Πλενουμε τις μελιτζανες και τις κοβουμε στη μεση [οριζοντια] και τις βαζουμε όση ώρα μπορούμε σε νερο με αλατι για να ξεπικρισουν. Στην συνεχεια βγαζουμε τη ψυχα από τις μελιτζανες, τις τηγανίζουμε και τις αφηνουμε σε αποροφητικό χαρτι να στραγγιξουν απο το λαδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου