Υλικά

1 ποτηρι ελαιολαδο
1 ποτηρι ζαχαρη
1 ποτηρι κολοκυθι
1 ποτηρι καροτο
1 κουταλακι κανννελογαρυφαλλο
1 κουταλακι μπεικιν πάουντερ
3 αυγα
1 κουταλακι σοδα
1 φλυτζανι καρυδοψιχα (περασμενο απο μουλτι )
Αχνη ζαχαρη για το σερβιρισμα
Εκτέλεση
Χτυπαμε το ελαιολαδο με την ζαχαρη και στη συνεχεια ριχνουμε ενα-ενα τα αυγα , το κουταλακι καννελογαρυφαλλο, τη σοδα και τελευταιο το αλευρι με τα καρυδια.. Εχουμε προθερμανει τον φουρνο μας στους 180 βαθμους και το αφηνουμε για περιπου 45 λεπτα. (Η δοση ειναι για μικρο ταψι)
Καλή επιτυχία.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου