25-35 σαβαγιάρ
1 συσκευασία κρέμα morfat
400 γρ. ζαχαρούχο γάλα, (1 κουτι)
50 γρ. κουβερτούρα, ψιλοκομμένη
100 ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
1 φλιτζάνι γάλα φρέσκο
4-5 κ.σ. κονιάκ
2 βανίλιες
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε πρώτα την κρέμα. Με το μίξερ στη μεσαία ταχύτητα χτυπάμε την κρέμα morfat να αφρατέψει. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα, τις βανίλιες και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να σχηματιστεί μια αφράτη και συμπαγής κρέμα. Βάζουμε την κρέμα στο ψυγείο μέχρι να τη χρησιμοποιήσουμε. Σε ένα μπολ βάζουμε το φρέσκο γάλα και το κονιακ. Βρέχουμε ένα-ένα τα σαβαγιάρ [όχι πάρα πολύ] και τα στρώνουμε σε μια πιατέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου