2 στήθη κοτόπουλου, κομμένα σε κύβους 3Χ3εκ.
1 κρεμμύδι, κομμένο σε κάθετες φέτες
100 γρ. κεφαλοτυρι, κομμένο σε κυβάκια
150 ml κρέμα γάλακτος
100 ml νερό
½ κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε κάθετες φέτες
½ κίτρινη πιπεριά, κομμένη σε κάθετες φέτες
½ κ.γ. ρίγανη, ξερή
½ κ.γ. πάπρικα, καπνιστή
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Τοποθετούμε μία μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και την αφήνουμε να ζεσταθεί. Έπειτα, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο, το κοτόπουλο, ανακατεύουμε με μία ξύλινη κουτάλα και σοτάρουμε καλά από όλες τις πλευρές για περίπου 3 λεπτά. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το κρεμμύδι, τις πιπεριές και σοτάρουμε, μέχρι να μαλακώσουν. Μόλις μαλακώσουν, προσθέτουμε το νερό, τη ρίγανη, την πάπρικα, ανακατεύουμε και σιγομαγειρεύουμε για περίπου 10 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει το κοτόπουλο και να εξατμιστούν τα πολλά υγρά. Αμέσως μετά, προσθέτουμε στην κατσαρόλα την κρέμα γάλακτος, το τυρί, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε με την ξύλινη κουτάλα, μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου