Υλικά
500 γρ μακαρόνια βίδες
200 γρ κασέρι
3 κ. σ. μαγιονέζα
1 κεσεδακι γιαούρτι
2 κ. σ. ελαιόλαδο
1 κ. σ. ξύδι
1 μικρή κονσέρβα καλαμπόκι
3 κονσέρβες μικρές τόνο
1 αγγούρι
2 τομάτες μέτριες
1 ξερό κρεμμύδι
Αλάτι
Κρουτόν
Εκτέλεση
Βράζουμε τα μακαρόνια
Κόβουμε σε κυβακια το αγγούρι, το κασέρι, το κρεμμύδι και την τομάτα
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά (εκτός το κρουτον)
Τοποθετούμε στο ψυγείο (τρώγεται καλύτερα κρύα)
Κρουτον πάντα πριν το σερβίρουμε!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου