Ομελέτα μακαρονιών


Υλικά

6 Αυγά   
100 γρ Τυρί ρεγκάτο τριμμένο ή κεφαλοτύρι   
1 φλιτζάνι του καφέ γάλα    
Πιπέρι
2 κουταλιές σούπας Βούτυρο   
[μπορούμε βέβαια να βάλουμε ότι ακομα θέλουμε]




Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι αντικολλητικό λιώνουμε το βούτυρο και στρώνουμε από πάνω τα μακαρόνια που μας περίσσεψαν (είτε με σάλτσα είτε χωρίς) τα αφήνουμε για μερικα λεπτά. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά ,το γάλα,το πιπέρι και το τριμμένο τυρί και περιχύνουμε τα μακαρόνια μας. Κλείνουμε με το καπάκι και ψήνουμε για περίπου 5 – 8 λεπτά από την μια πλευρά μέχρι να ροδίσει,το γυρίζουμε, το ψήνουμε και από την άλλη πλευρά και είναι έτοιμο να απολαύσουμε ζεστό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου